Red velvet cake met eetbare bloemen
Met deze red velvet cake zet je een geweldig lekkere taart voor. Met de opmaak van eetbare bloemen ziet hij er ook nog eens fantastisch uit!
Benodigdheden:
300 gr Bloem
1 tl baking soda
300 gr. suiker
3 eieren
200 gr boter
250 ml karnemelk
1 el rode kleurstof
2 tl ww azijn
Zout 1 tl vanille extract
Glazuur:
150 gr. poedersuiker
300 gram roomkaas
175 gr. roomboter
Ook nodig:
Springvorm 22 of 24 cm.
Eetbare bloemen
Werkwijze red velvet cake:
Cake:
Meng suiker en eieren tot een luchtig geheel met de mixer of garde.
Voeg andere natte ingrediënten toe.
Spatel daarna de droge ingrediënten er door.
50-60 min. op 180 gr.
Als hij helemaal afgekoeld is de crème luchtig opkloppen en tegen de cake aan spatelen. Mag een beetje rustiek 🙂
Trackbacks & Pingbacks
[…] Probeer ook de Red Velvet cake! […]
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!