Kookworkshop volgen bij EllaMarjonsKitchen?

Dat kan, of je nou in Veenendaal, Ede, Utrecht of waar ook in Nederland woont. Sinds kort ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met Brenda’s catering. In haar prachtige keuken in Ede geef ik kookworkshops met verschillende thema’s. Kom samen genieten van de kookcursus of van de High Wine. Hieronder lees je welke workshops beschikbaar zijn.

Combineer koken, eten en gezelligheid en doe een kookworkshop.

Houd je van lekker eten maken dan is de kookworkshop een echte aanrader. Met een workshop koken leer je meer over de ingrediënten, gebruiken en gerechten uit een bepaald land en ga je natuurlijk zelf aan de slag met het koken van de heerlijkste gerechten.

Een kookworkshop leent zich bij uitstek voor een vrijgezellenfeest voor mannen en voor vrouwen, maar ook met vrienden of familie is het erg leuk om te doen. Vanwege het teamwork dat om de hoek komt kijken is een kookworkshop ook aan te raden als teamuitje van een vereniging of via het werk.

Kom lekker koken.

Kom naar onze kookstudio en ga gezellig samen aan de slag en leer, kook, proef en geniet. We  eindigen na de kookles met elkaar aan tafel om alle zelfgemaakte creaties samen op te eten.