Ella’s Pasta primavera
Ella’s recept voor Pasta primavera vind je ook op YouTube.
Benodigdheden Pasta Primavera:
- 300 gram verse pasta
- bakje paturain cuisine (o.i.d.)
- bekertje crème fraiche van 200 gr.
- 300 gram groene groenten bv. Asperges, sla ui, erwten, haricots verts
- 100 gram geraspte pittige kaas
- Verse groene kruiden
Werkwijze:
Kook de groenten enkele minuten indien nodig: Boontjes ongeveer 5, asperges ongeveer 2 minuten. Spinazie kan bijvoorbeeld gewoon rauw er op.
Maak de saus aan met wat gekookt water, zodat hij iets dunner wordt. Voeg zwarte peper naar smaak toe.
Bouw de pasta op of bij losse pasta meng alles door elkaar. De kaas bovenop. En bakken maar.
Verse pasta heeft meestal niet langer dan 15 min. op 180 gr. nodig.
Alternatieven:
Je kunt allerlei groene groenten nemen uiteraard. Bv. Prei, tuinbonen, sperziebonen.
Op deze manier is de pasta vegetarisch, maar uiteraard kun je vis of vlees toevoegen, gaar.
In de vlog gebruik ik gerookte zalm en dille.
Je kunt ook gaan voor kabeljauw met peterselie.
Gebakken kipfilet met dragon is ook een goede combi
Of varkenshaas met salie.
Een heerlijk recept uit de Italiaanse keuken.
Leef je uit en eet smakelijk!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!