adriano

Review Restaurant Adriano Heveadorp.

We hadden wat te vieren, want de moeder werd 80.

Op naar Heveadorp waar Restaurant Adriano zich bevindt: een echte Italiaan, geen pizzaboer. Normaal gesproken staat men hier in de rij, we waren al eens tevergeefs langs gekomen. Maar in 2021 is niks normaal dus konden we gewoon terecht met z’n achten.

Door de telefoon het heugelijke feit gemeld en dat werd keurig onthouden. Ze werd gefeliciteerd en het dessert bord bevatte een prachtige gelukwens in het Italiaans. En ze nam niet eens een dessert, dus haar muntthee werd er op gezet, met een kleine ieniemienie tiramisu. Dat was zeer attent en dik in orde.

Daarvoor ging er echter een hele boel mis bij Adriano.

Er waren verschillende gerechten niet voorradig. Het ergste voor mij en mijn broer was wel: De ossenhaas kon wel, maar truffel hadden ze niet meer. Onbestaanbaar natuurlijk. Had direct gemeld moeten worden. Een alternatief voor truffel is lastig, maar doe dan iets aan de prijs. Die was nl. nogal fors, want truffel is duur. En truffel die je niet krijgt is helemaal onbetaalbaar.

De ossenhaas was nogal kaal en gewoontjes, maar wel lekker.

De mensen die Ribeye kregen in plaats van entrecote hadden minder geluk.

Verder lag er op ieder bord een oneetbaar (wel mooi) geel peertje en een (ook mooie) bijna rauwe ui. Echt ter decoratie dus want niemand at het op. Als je dat als kok terugkrijgt, moet je uiteraard direct actie ondernemen.

Verder geen aardappelbijgerecht, of risotto o.i.d. Jammer!

De wijnflessen werden op een bar in het midden bewaard, vind ik altijd ongemakkelijk, want je kunt er niet bij. Ik begrijp deze gewoonte echt niet, men gaat er niet meer van drinken en het voelt wantrouwig. Het duurde even voordat we ze zover kregen dat de flessen op onze tafel bleven staan. De wijn was trouwens goed.

Laten we positief eindigen, de bediening was bijzonder vriendelijk. En de ambiance is prachtig.

Hopelijk was er die avond iets mis in de keuken. Misschien was de kok een avondje vrij.

Ga Adriano zeker eens proberen, al is het maar op even te genieten van die prachtige plek midden in het bos.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *